Daftar Alumni

Bekas Murid dan Bekas Guru SK Kampong Raja dialu-alukan untuk mendaftar sebagai Alumni.
Maklumat yang diberikan didahulukan dengan ucapan Terima Kasih.

Borang Daftar Alumni

Senarai Alumni yang telah mendaftar
Berapa hari lagi UPSR?

Penafian

Semua maklumat yang disediakan di laman blog ini adalah untuk tujuan pendidikan bukan komersial sahaja. Rujukan kepada produk komersial atau nama perdagangan tidak mewakili sokongan Sekolah Kampong Raja terhadap mana-mana produk atau syarikat. Walaupun perhatian telah diberikan dalam penyediaan maklumat yang terkandung dalam laman blog ini, pihak Sekolah Kampong Raja tidak boleh dan tidak akan menjamin ketepatan maklumat. Penggunaan maklumat dari laman blog ini adalah atas tanggungan pengguna sendiri.

Walaupun pihak Sekolah Kampong Raja aktif memantau kandungan laman blog ini, kami tidak bertanggungjawab untuk kandungan di luar laman blog ini, juga dikenali sebagai kandungan "luar tapak". Walaupun kami telah berusaha untuk memastikan bahawa kandungan luar tapak yang sesuai dengan cara yang terbaik, kami tidak mempunyai kawalan ke atas landskap yang sentiasa berubah di Internet. Selain itu, kami juga tidak menjalankan kawalan ke atas mana-mana laman blog yang mungkin memilih untuk membuat capaian. Jika anda melihat sesuatu yang boleh dipersoalkan (iklan, pautan ke laman-laman blog yang tidak sesuai, bahasa kasar, dll), sila hubungi pejabat sekolah di talian (609)695 6794.

Semua bahan di laman blog ini (melainkan jika dinyatakan sebaliknya), adalah harta intelek milik Sekolah Kampong Raja Sekolah. Tiada bahan boleh disalin atau digunakan tanpa kebenaran bertulis oleh Sekolah Kampong Raja. Sila hubungi kami di talian (609)695 6794 untuk maklumat lanjut mengenai isu ini.

Terima kasih.

Angota pembangun blog:


Cikgu Zul (JURUKAMERA RASMI SK Kampong Raja)

EIO SKKR (template dan reka bentuk)


Turut membantu:

Kakitangan SK Kampong Raja (Bahan)


Waktu Solat

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More